top of page

Hjørring Køreskole

BIL - MC

DKU logo 250x250.png

HJØRRING KØRESKOLE

Underviser er: Claus Nielsen

Undervisere:

Ved Hjørring Køreskole får du en undervisning der er rolig og afbalanceret. Samtidig med at du får undervisning efter det lovpligtige materiale, vil du få eksempler og historier, der hjælper dig med at få en dybere forståelse af, hvad det kræver at færdes i trafikken i bil.

Jeg er erfaren i at stå foran mange mennesker og er et åbent menneske, der altid er i godt humør. Undervisningen er både humoristisk og alvorlig. Der skal være plads til et grin, selvom hovedmålet er at du får et kørekort og kan komme ud i trafikken på egen hånd. 

Bil: 

Der anvendes til øvelses-kørsel på vej er en Mercedes A200 cdi

En let-kørt og behagelig bil for elever at køre. Eleverne der har kørt i den er meget begejstrede og syntes at den er nem at overskue. Desuden lærer man at bruge de nyeste funktioner så som parkeringsassistent og afstandsmåling ved parkering.

Motorcykler:

Her ved os kan du kun tage motorcykelkørekort, hvis du allerede har kørekort til bil, eller anden erfaring der kan ligge til grund for dit mc-kort. (eventuelt kan du tage bil kørekortet først her og så mc-kortet lige bagefter, så finder vi en god pris til dig).. Dette krav er vores sikkerhed for at de motorcyklister vi lukker ud på vejene ikke er helt nye og derved kan få sig en slem forskrækkelse under kørslen. Vi har som kørelærere ikke mulighed for at gribe ind hvis der skulle ske noget under turen.

Motorcyklerne er bl.a Kawazaki Z650 (2021) og man prøver gennem forløbet gerne flere forskellige. Dette er for at man gerne skulle kunne beherske mere end en specifik mc når man er færdig ved mig. Jeg ligger vægt på at, når kørekortet er i hus, så har man ikke kun lige det der skal til. Men at man er tryg ved, og god til at færdes i trafikken. 

 

Beliggenhed:

Hjørring Køreskole ligger på Bispensgade 92 - 9800 Hjørring. Jeg ønsker at eleverne har de mest professionelle lokaliteter og udstyr til rådighed. Der er altid mulighed for lige at gå ud og kigge på bilerne hvis der skulle melde sig spørgsmål. Derudover ønsker jeg at være i et miljø hvor der er mulighed for en god sparring imellem os kørelærere. Dette vil give eleverne bedst chance for hurtigt at få svar på spørgsmål som jeg ikke lige på stående fod er i stand til at give svar på.

Tillid:

Det er en tillidssag at vælge en køreskole det er vi klar over.

Derfor er Hjørring Køreskole medlem af DKU - Dansk Kørelærer Union.

Dette betyder for dig som elev at du er sikret en opdateret og tidssvarende undervisning. Se mere på www.dku.dk

Fravær: 

Der er mange elever der er kede af at skulle have for meget fravær i forbindelse med at tage deres kørekort. Dette er vi helt klar over og vi bestræber os på at planlægge så meget af kørslen udenfor skole/arbejdstid.

Dog kan man ikke påregne at alt kan komme til at ligge udenfor arbejds-/skoletid, der skal nu engang køres i alle trafik situationer. Det er også meget sværere at lære manøvrerne ordentligt, hvis man kun kører i myldretid.

Vi bruger banerne i Hjørring til manøvre og glatbanekørsel til bil. Dette sikrer at eleven ikke skal bruge mange timer på transport frem og tilbage fra banekørsel. 

Tilmeld dig her!

Info

Hvad får du?

Teori 

- Nyeste viden

- Godt læringsmiljø

- Grundig undervisning

- Gennemskuelig pris

- Rolig underviser

- Løbende evaluering

Mandag : kl. 17:00 

Onsdag : kl. 17:00 

  • Instagram
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn Social Ikon

Hjørring Køreskole

Claus Nielsen

Kirkestræde 12 - Lønstrup

9800 Hjørring

CVR: 40608621CCV

Mobil: 20356483

DKU logo 250x250.png

Hjørring

Køreskole

© 2019  Hjørring Køreskole

20191123_100550374_iOS_edited.jpg
bottom of page